Username or password is incorrect
Log In

Close

แนวโน้มและโอกาสทางการตลาด พูดคุยกับ Anisha Prachaseri

Anisha เป็นผู้ที่ศรัทธาในจริยธรรมทางการตลาด และเป็นผู้ช่วยในธุรกิจต่างๆ ในการนำเสนอเส้นทางของลูกค้าที่ราบรื่น ซึ่งดึงดูดสถานการณ์ที่เป็นประโยชน์ทั้งสองฝ่าย สำหรับทั้งผู้ซื้อและผู้ขาย และอื่นๆ เธอยังทำหน้าที่ CMO ที่ปรึกษาให้กับลูกค้าบางรายในการวางกลยุทธ์และการวางแผนสำหรับธุรกิจ “การหาสมดุลที่เหมาะสมระหว่างการใช้ประโยชน์จากเทคโนโลยีและการรักษาจิตวิญญาณของมนุษย์และความเชื่อใจในการตลาดของคุณมีความสำคัญต่อการชนะรางวัล…”

' >

Luxury Society Asia: สวัสดีค่ะ คุณ Anisha ขอขอบคุณที่สละเวลาพูดคุยกับเรา เราได้รู้ว่า Savant เป็นที่ปรึกษาด้านการตลาดและกลยุทธ์ที่ไม่เหมือนใคร ซึ่งคุณสามารถช่วยเหลือลูกค้าของคุณในการวางกลยุทธ์ การดำเนินการตามกลยุทธ์ ตลอดจนการฝึกสอนทีมของลูกค้าเพื่อสร้างผลงานอย่างเต็มที่ เราสนใจที่จะเรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับคุณ …คุณช่วยบอกเราเพิ่มเติมหน่อยได้ไหมคะ

Anisha: ฉันมาจากครอบครัวผู้ประกอบการ เช่นเดียวกับคนส่วนใหญ่ที่มีพื้นเพเดียวกัน ฉันโตมากับการทำธุรกิจตั้งแต่อายุยังน้อย ฉันโชคดีมากที่เติบโตขึ้นมาโดยเห็นพ่อแม่ทำงานหนักเพื่อสร้างชีวิตที่ดีให้กับเรา ซึ่งสอนให้ฉันเป็นคนอึดและอดทนแต่เนิ่นๆ ฉันจำได้ในช่วงวันหยุดฤดูร้อนที่แม่พาฉันไปทำธุรกิจที่ต่างประเทศกับเธอกระโดดจากการประชุมหนึ่งไปยังอีกประชุมกับเธอวันแล้ววันเล่าจากเมืองหนึ่งไปยังอีกและเดินทางไปทั่วยุโรปและอเมริกา ในทางกลับกัน พ่อของฉันจะให้ฉันนั่งที่โต๊ะของเขาในขณะที่เขาจัดการประชุมในที่ทำงานของเขา การได้สัมผัสกับธุรกิจครอบครัวของเราตั้งแต่เนิ่นๆ ประสบการณ์เหล่านี้สอนฉันว่า 'ถ้าคุณใส่ใจในบางสิ่ง คุณสามารถทำให้มันเกิดขึ้นได้ เมื่อเวลาผ่านไปพี่น้องของฉันและฉันได้เข้ามาในธุรกิจของเราเองจากเทศกาลดนตรีเพื่อการปรับโครงสร้างทางการเงินและการดูแลสุขภาพเรายังคงสนับสนุนซึ่งกันและกันผ่านความเชี่ยวชาญของเรา

โดยส่วนตัวแล้วฉันอยากทำธุรกิจเป็นของตัวเองเสมอ แต่ความรักด้านการตลาดของฉันเกิดขึ้นโดยบังเอิญ เมื่อฉันกลับมาจากสหรัฐอเมริกา ฉันได้รับตำแหน่งที่ ARC Worldwide (Leo Burnett) จากการสุ่มสมัครผ่านคำแนะนำจากเพื่อน ฉันโชคดีที่ได้เรียนรู้มากจากงานของลูกค้าขนาดใหญ่รวมถึงการทำงานกับJohnnie Walker Reserved Brands, Heineken, Tiger และการจัดการด้านการประชาสัมพันธ์ที่คล้ายคลึงกัน ซึ่งทำให้ฉันได้เห็นโลกของการโฆษณา หลังจากนั้น ฉันก็ไปทำงานที่เอเจนซี่เล็กๆ อีกแห่งสำหรับแบรนด์ที่คล้ายคลึงกัน เช่น Veuve Cliquot, Relais & Chateaux, Mini ก่อนที่จะกลับมาทำธุรกิจครอบครัวใน ต่างประเทศเป็นเวลาสั้นๆ ฉันโชคดีที่มีพี่เลี้ยงที่ยอดเยี่ยม (การมีพี่เลี้ยงช่วยฉันได้มาก)

"ไม่มีอะไรสำคัญไปกว่าการนำความหลงไหลของผู้ประกอบการ/แบรนด์ให้กับผู้บริโภค…”

ฉันตกหลุมรักกับการตลาดโดยแท้จริงผ่านการดูแนวคิด และมากยิ่งขึ้นด้วยการสังเกตประสบการณ์ของผู้คน: สิ่งที่พวกเขาสร้างขึ้นและ คุณค่าที่พวกเขาได้รับจากมัน ไม่มีอะไรที่เหมือนกับการนำความหลงใหลในสิ่งที่ผู้ประกอบการ/แบรนด์มอบให้กับผู้บริโภคปลายทางที่เพลิดเพลินกับคุณค่านั้นอย่างเต็มที่ผ่านการสื่อสารและประสบการณ์ที่เราช่วยสร้าง

Luxury Society Asia: ในความคิดเห็นของคุณเกี่ยวกับแนวโน้มผู้บริโภคที่น่าจับตามองในประเทศไทย

Anisha: อุตสาหกรรมที่ชาญฉลาด สุขภาพ และความเป็นอยู่ที่ดีจะกลายเป็นกระแสที่ยิ่งใหญ่กว่าที่ฉันมองเห็นการเปลี่ยนแปลงที่สำคัญสามประการ ประการแรกคือคนรุ่นใหม่ที่ใช้แนวทางที่แตกต่างอย่างมากในการดูแลสุขภาพ ต้องขอบคุณเทคโนโลยีที่ทำให้พฤติกรรมเปลี่ยนไปอย่างมาก ในรุ่นพ่อแม่ของเรา มีวิธีการน้อยมากในการค้นหาเอง ดังนั้นผู้คนจึงพึ่งพาแพทย์อย่างมากในทุกสิ่ง ทุกวันนี้ ผู้คนจำนวนมากจะทำค้นหาเเละศึกษาเองก่อนที่จะทำการพบแพทย์ ซึ่งจะช่วยให้คุณเข้าใจได้ดีขึ้น (ในกรณีส่วนใหญ่) และช่วยให้คุณสามารถถามคำถามที่ถูกต้องและค้นหาทางเลือกต่างๆ ได้ แสดงให้แพทย์เห็นสิ่งที่คุณคิดว่าเป็นข้อมูลที่ถูกต้องซึ่งทำให้คุณได้รับการพยากรณ์โรคที่ดีขึ้น ซึ่งในรุ่นพ่อแม่ของเราไม่ได้อำนวยความสะดวกขนาดนั้น

การเปลี่ยนแปลงที่สำคัญประการที่สองคือการเปลี่ยนแปลงจากการรักษาไปจนถึงการดูแลเชิงป้องกัน ในการดูเบบี้บูมเมอร์ พวกเราหลายคนเห็นว่ารุ่นพ่อแม่ทำงานหนักมาก แต่ใช้มาตรการป้องกันเพียงเล็กน้อยในด้านสุขภาพของพวกเขา (หลายคนให้ความสำคัญกับการมีครอบครัว เลี้ยงลูก และทำงานไปพร้อม ๆ กัน) คนรุ่นนี้ต้องการใช้ชีวิตอย่างมีสุขภาพที่ดี เพราะไม่อยากทนทุกข์แบบเห็นพ่อแม่เป็นทุกข์ และอยากให้มีสุขภาพแข็งแรงทั้งภายในและภายนอก

ประการที่สามคือการเปลี่ยนแปลงของสารเคมีในทางการแพทย์ทางเลือกหรือมาตรการที่ "เป็นธรรมชาติ" มากขึ้น ผู้คนต่างถอยห่างจากวิธีแก้ปัญหาโดยใช้ "สารเคมี" และมองหาทางเลือกอื่นเพื่อสุขภาพและความเป็นอยู่ที่ดี เนื่องจากสารเคมีมีผลข้างเคียงในระยะยาว นี้อาจรวมถึงอายุรเวทเพื่อการรักษาเซลล์ต้นกําเนิด.

อุตสาหกรรมหลักอีกประเภทหนึ่งคือ cloud และ e-commerce สิ่งใดก็ตามที่สร้างความสะดวกสบายให้กับผู้ที่พวกเขายังได้รับประสบการณ์จะเติบโตขึ้น ถ้าคนสมัยก่อนเคยกลัวการซื้อของออนไลน์ โควิดได้เปลี่ยนเรื่องนั้นและคนก็เริ่มชินกับมัน ฉันมีเพื่อนในพื้นที่อีคอมเมิร์ซที่ธุรกิจของพวกเขาเติบโตขึ้น 3-5 เท่าทุกเดือน มันบ้ามาก แต่น่าทึ่ง!

“เราจะเห็นผลกระทบของเทคโนโลยีที่ชาญฉลาดยิ่งขึ้น…”

ในทุกอุตสาหกรรม กลุ่มผู้บริโภคส่วนใหญ่รับทราบข้อมูลทุกอย่างเป็นอย่างดีเพียงปลายนิ้วสัมผัส ในยุคที่ทุกอย่างกลายเป็นเสมือนจริงและเป็นเทคนิค นักการตลาดและแบรนด์ต่าง ๆ จำเป็นต้องรักษาความเป็นมนุษย์ของพวกเขาไว้มากกว่าที่เดิม ด้วยทุกแบรนด์ที่แย่งชิงความสนใจของผู้บริโภค ผู้บริโภคจึงมองหาแบรนด์ที่พวกเขาสามารถเกี่ยวข้องได้มากกว่าที่เคย สร้างความสัมพันธ์กับผู้บริโภคเพื่อดึงดูดพวกเขา และการสร้างประสบการณ์ที่น่าจดจำที่จะยึดมั่นกับพวกเขาคือบททดสอบที่ทุกแบรนด์ต้องเผชิญ การหาสมดุลที่เหมาะสมระหว่างการใช้ประโยชน์จากเทคโนโลยีและการรักษาจิตวิญญาณของมนุษย์และความรู้สึกส่วนตัวต่อการตลาดของคุณมีความสำคัญต่อการได้รับชัยชนะ

Luxury Society Asia: ความคิดเห็นของคุณเกี่ยวกับแนวโน้มทางการตลาดดิจิทัลที่แท้จริงคืออะไร?


Anisha: ฉันคิดว่าเราจะเห็นผลกระทบของเทคโนโลยีที่ชาญฉลาดในวงกว้างมากขึ้น เช่น แบรนด์ที่ลงทุนงบประมาณใน Martech ที่ใช้ AI มากขึ้น ซึ่งจะสร้างความแม่นยำและ ROI ที่ดีขึ้นสำหรับการตลาดและการรวบรวมลูกค้าเป้าหมายและการเลี้ยงดู นอกจากนี้เรายังจะได้เห็นนวัตกรรมเกี่ยวกับประสบการณ์ลูกค้ามากขึ้นสำหรับแบรนด์ที่เน้นการเติบโต การรักษาลูกค้าตลอดจนการสนับสนุนจากผู้บริโภค

ฉันใช้เครื่องมือต่างๆ แต่การพฤติกรรมของลูกค้าและประสบการณ์ของลูกค้าเป็นกุญแจสำคัญสำหรับเหตุผลง่ายๆ ที่ทำให้ลูกค้าพอใจ หมายถึงยอดขายที่ทวีคูณ ไม่ว่าพวกเขาจะผ่าน Conversion และการอ้างอิงก็ตาม ทุกอย่างเริ่มต้นด้วยการพฤติกรรมของลูกค้า นี่เป็นเหตุผลที่ฉันเลือกเน้นหัวข้อนี้ให้สอนหลักในสูตร ฉันคิดว่ามันสำคัญมากเพราะมันช่วยให้คุณเห็นว่าคุณต้องปิดช่องว่างในการรั่วไหลและทำให้ลูกค้าสนใจอย่างไร และคุณ สามารถเพิ่มมูลค่าให้กับลูกค้าและรายได้ของคุณไปพร้อมกัน

Luxury Society Asia:Luxury Society Asia: คุณได้เรียนรู้อะไรกับประสบการณ์ที่คุณค่าสำหรับคุณบ้าง?

Anisha: คติประจำใจที่สำคัญบางข้อที่ฉันยึดถืออย่างเคร่งครัดและใช้ทุกวันคือ ถามตัวเองอยู่เสมอว่าคุณต้องการเป็นใคร และปฏิบัติตามในทุกบทบาทที่คุณมีในชีวิต เรียนรู้ที่จะถามตัวเองและผู้อื่นถึงคำถามที่ถูกต้อง และทำในสิ่งที่รู้สึกว่าใช่ เปิดใจที่จะก้าวถอยหลังและมองสิ่งต่าง ๆ จากมุมที่ต่างกัน เพราะมีมุมมองมากกว่าหนึ่งมุมมองเสมอ คุณสามารถเรียนรู้และเติบโตได้จากทุกสถานการณ์ สิ่งที่คุณทำทุกอย่างมีทางออกเสมอ มันจะตอบแทนคุณเสมอไม่ว่าเมื่อไรเเละอย่างไร ทักษะที่มีค่าที่สุดที่ฉันได้เรียนรู้คือเวลา พลังงาน และการจัดการที่มุ่งเน้นอย่างแน่นอน

Luxury Society Asia: อะไรคือจุดแข็งที่ใหญ่ที่สุดในบริการของคุณตอนนี้?


Anisha: ในฐานะที่ปรึกษาที่ทำงานเกือบทุกด้านของการตลาด รวมถึงมีภูมิหลังในการเป็นผู้ประกอบการ ฉันเข้าใจความเจ็บปวดที่ผู้ประกอบการต้องเผชิญ เรามุ่งมั่นที่จะช่วยเจ้าของธุรกิจปรับกลยุทธ์ของตนให้เหมาะสมเพื่อขจัดส่วนเกินในธุรกิจ และมุ่งเน้นเฉพาะวิธีการทำผลลัพธ์ที่ตรงหรือเกินเป้าหมายทางธุรกิจของพวกเขาเท่านั้น ฉันโชคดีมากที่ได้เป็นส่วนหนึ่งของอุตสาหกรรมต่างๆ เพื่อทำความเข้าใจแง่มุมต่างๆ และวิธีการทำงาน นี่เป็นประโยชน์อย่างมาก เนื่องจากหลายครั้ง การแก้ปัญหาที่ดีที่สุดมาจากนอกมาตรฐานของสิ่งที่ทำหรือวิธีการทำในแต่ละอุตสาหกรรม สิ่งแรกที่เราทำกับลูกค้าของเราคือการช่วยให้พวกเขาเห็นภาพรวมทั้งหมด เราช่วยเหลือพวกเขาในการปรับเป้าหมายธุรกิจระยะยาวให้สอดคล้องกับเป้าหมายทางการตลาด กำหนดเป้าหมายลูกค้าที่มีศักยภาพสูง เเละ เพิ่มมูลค่าตลอดช่วงชีวิตของลูกค้าให้สูงสุด รวมทั้งใช้ประโยชน์จากธุรกิจปัจจุบันเพื่อสร้างการเติบโตแบบทวีคูณ การตลาดในปัจจุบันไม่ได้เป็นเพียงส่วนหนึ่งของกระบวนการขาย มันคือทุกจุดที่ลูกค้าโต้ตอบกับแบรนด์หรือธุรกิจของคุณไม่ว่าจะโดยตรงหรือโดยอ้อม การตลาดคือการจัดการทั้งหมด และเราทำงานร่วมกับลูกค้าจริงๆ เพื่อให้เห็นภาพทั้งหมด เพื่อให้สามารถเพิ่มประสิทธิภาพการเข้าถึงและไปให้ไกลกว่าเป้าหมายได้

Luxury Society Asia: เป้าหมายปี 2022 ของคุณ และคาดการณ์ในปีหน้าอย่างไร?


Anisha : แผนของฉันตอนนี้คือให้ Savant มีรายได้เพิ่มขึ้นอย่างน้อย 3-5 เท่าภายในปี 2565 ฉันต้องการเติบโตและเป็นที่ปรึกษาให้บริษัทต่างๆ ที่กำลังมองหาการยกระดับมาตรฐานสำหรับอุตสาหกรรมของตนเอง และใช้ความเชี่ยวชาญของพวกเขาในการสร้าง พัฒนาต่อสังคม สิ่งแรกที่ฉันถามลูกค้าของฉันคือ คุณค่าที่คุณมอบให้กับคนที่พวกเขาหาจากที่อื่นไม่ได้คืออะไร? นี่คือคนที่ฉันต้องการเป็นตัวแทน ไม่ใช่แค่ผลิตภัณฑ์ที่ยอดเยี่ยม แต่แบรนด์ที่ต้องการสร้างผลกระทบนอกเหนือจากบริษัทของตนสู่สังคมโดยรวม และยกระดับมาตรฐานในอุตสาหกรรมของตนและที่อื่นๆ

www.savantbkk.com


In order to provide you with the best possible experience, this website uses cookies. For more information, please refer to our Privacy Policy

Privacy

This privacy policy (the “Privacy Policy”) tells you about how Luxury Society Asia and/or its subsidiaries (as applicable) (“Luxury Society Asia”,“we” or “us”) use and protect your personal data. This policy applies where we are acting as a data controller with respect to your personal data. Unless otherwise defined herein, capitalized terms shall have the meaning ascribed to them in the User Agreement.

 • Scope

This Privacy Policy describes how we collect, use and/or otherwise process your personal data for our services on the website of Luxury Society Asia (the “Site” ). Subject to the requirements of applicable law, we strive to provide a consistent set of privacy practices throughout the global Luxury Society Asia community. We ascertain that our processing of your personal data is and remains lawful and base such processing on your consent to the processing of your personal data for the specific purposes as described herein. When necessary, your consent must be given by a clear affirmative act at registration. This Privacy Policy is effective upon such act.

 • Collection

You can browse our Site without telling us who you are or revealing any personal data about yourself. Once you give us your personal data, you are not anonymous to us.

 • e-mail address, physical address and (depending on the service used);
 • transactional information based on your activities on the Site (such as sharing content you generate or that relates to your account);
 • chats, dispute resolution, correspondence through our Site, and correspondence sent to us;
 • other information from your interaction with our Site, services, content and advertising, including computer and connection information, statistics on page views, traffic to and from the Site, ad data, cookies, IP address and standard web log information;
 • information from other companies, such as demographic and traffic data;

You are not required to provide us the personal data that we request and can, in certain circumstances, stop us from collecting it by submitting a request through the “Contact us” form on our Site. However, if you choose not to provide us the requested personal data, we may not be able to provide you with our services or with a high quality of service, or respond to your communication.

 • Marketing

We don't sell or rent your personal data to third parties for their marketing purposes without your explicit consent. We may process your personal data to improve and personalize our services, content and advertising. We use those data because Luxury Society Asia has a legitimate interest to promote its products and services. If you don't wish to receive marketing communications from us, simply indicate your preference once you become a member of Luxury Society Asia (or similar account status page) or by following the directions provided in an email or from a link on an advertisement. Even if you unsubscribe from some email subscriptions, we may still need to email you with important transactional or other non-advertising information. If you choose to personalise your experience with Luxury Society Asia through a third-party login like Google or Facebook. We will automatically activate your account and subscribe you to our certain transactional email procedures. Should you wish to not receive these communications, you can unsubscribe through any email at any time. If you would like to manage what data is received by Luxury Society Asia through this account login type, please refer to your account directly with that service.

 • Purpose

Our primary purpose in collecting and processing personal data is to provide you with a safe, smooth, efficient, and customized experience. Therefore, your personal data are collected and processed by us for the following purposes:

 • to provide the services and customer support you request;
 • to prevent potentially prohibited or illegal activities, and enforce our User Agreement;
 • to customize, measure and improve our services, content and advertising;
 • marketing, service updates, and promotional offers based on your communication preferences;
 • to compare information for accuracy, and verify it with third parties.

Where appropriate, we will ask for your consent to process the personal data. Where you have given consent for processing activities, you have the right to withdraw your consent at any time. 

We may process your personal data where such is necessary for compliance with our legal obligations. Where we intend to process the personal data for a purpose other than that for which they were collected, we will provide you prior to that further processing with information on that other purpose and other necessary or general information. However, we are not required to provide information where you already possess such information, where the recording or disclosure of the personal data is expressly laid down by law or where the provision of information to you would be impossible or involve a disproportionate effort (for example, where processing is carried out for archiving purposes in the public interest or statistical purposes). 

Your personal data will be kept for as long as you have a relationship with us or, if you do not have a relationship with us beyond this communication, for a reasonable length of time that lets us understand how people use our Site.

 • Our Sharing of Personal Data

We may share your personal data internally, with members of our corporate family, and with selected external parties such as third-party service providers. We do so to be able to carry out your requests, respond to your inquiries, for marketing and promotional purposes, to respond to legal disclosure requirements, to verify or enforce our policies, to detect and protect against illegal acts such as fraud, intellectual property infringement, piracy and money laundering or any technical or security vulnerabilities, to respond to an emergency or to protect anyone's rights, property, or safety. 

We may transmit your personal data to the following external parties:

 • Google Tag Manager  – click [ here ] for more information
 • Google Analytics – click [ here ] for more information
 • Google – AdSense  – click [ here ] for more information
 • Facebook Pixel  – click [ here ] for more information

We shall only send personal data collected within the European Economic Area (EEA) to non-EEA states in case such transfer is requested by you, in order to comply with a legal obligation or to work with third party service providers who we use to help run our business and services. In doing so, we shall comply with all relevant data protection rules and regulations.

 • Activity Associated with User IDs

All of your activity on our Site is traceable to your User ID. Luxury Society Asia reserves the right to send notices to 3rd parties regarding suspicious activity and policy violations on our Site and refer to User IDs and specific items.

 •  Using Information from Luxury Society Asia

Luxury Society Asia enables you to share personal information onto our website. We encourage you to disclose your privacy practices and respect the privacy of other users. We cannot guarantee the privacy or security of your information and therefore we encourage you to evaluate the privacy and security policies before entering into a discussion and choosing to share your information. To help protect your privacy, we allow only limited access to other users' contact, shipping and financial information to facilitate your transactions. When users are involved in a transaction, they may have access to each other's name, User ID, email address and other contact and shipping information. In all cases, you must give other users a chance to remove themselves from your database and a chance to review what information you have collected about them. 


You agree to use user information only for:

 • Luxury Society Asia transaction-related purposes that are not unsolicited commercial message;
 • Using services offered through Luxury Society Asia (e.g. Tech solutions, advertising, publication, ecommerce products sales), or
 • Other purposes that a user explicitly has agreed on chooses.
 • Cookies

We use "cookies" (small files placed on your hard drive) on certain of our pages to help analyze our web page flow; customize our services, content and advertising; measure promotional effectiveness, and promote trust and safety.

  Most internet browsers are automatically set up to accept cookies. However, you can block cookies by activating the setting on your browser that allows you to refuse the setting of all or some cookies. Please refer to the help and support area on your internet browser for instructions on how to block or delete cookies. However, if you use your browser settings to block all cookies (including essential cookies) you may not be able to access all or parts of our site. 

A few important things you should know about cookies are that:

 • We offer certain features that are available only through the use of cookies.
 • We use cookies to help identify you and maintain your signed-in status.
 • Most cookies are "session cookies," meaning that they are automatically deleted from your hard drive at the end of a session.
 • You are always free to decline our cookies, although doing so may interfere with your use of some of our Site or services.
 • You may encounter cookies from third parties on certain pages of the Site that we do not control. (For example, if you view a web page created by another user, there may be a cookie placed by that web page.)

Please note that third parties (including, for example, advertising networks and providers of external services like web traffic analysis services) may also use cookies, over which we have no control.

 • No Spam, Spyware or Spoofing

We and our users do not tolerate spam. Make sure to set your Luxury Society Asia notification preferences so we communicate to you as you prefer. You are not licensed to add other Luxury Society Asia users, to your mailing list (email or physical mail) without their express consent. To report Luxury Society Asia -related spam or spoof emails to Luxury Society Asia, please contact us. You may not use our communication tools to send spam or otherwise send content that would violate our User Agreement. We automatically scan and may manually filter messages to check for spam, viruses, phishing attacks and other malicious activity or illegal or prohibited content, but we do not permanently store messages sent through these tools.

 • Account protection

Your password is the key to your account. Use unique numbers, letters and special characters, and do not disclose your Luxury Society Asia password to anyone. If you do share your password or your personal data with others, remember that you are responsible for all actions taken in the name of your account. If you lose control of your password, you may lose substantial control over your personal data and may be subject to legally binding actions taken on your behalf. Therefore, if your password has been compromised for any reason, you should immediately notify Luxury Society Asia and change your password.

 • Your Rights About the Use of Your Personal Data

You have certain rights listed below over how the data is processed and can exercise these rights at any point.

 • The right to be informed. You have the right to be informed about the processing of your personal data in clear, easily accessible and easy to understand manner. This Privacy Policy is provided to you in connection with such right.
 • The right to access, rectify and update. You have the right to access, rectify and update your personal data at any time by signing on to Luxury Society Asia. Generally, we will not manually modify your personal data because it is very difficult to verify your identity remotely. If you wish to rectify or update personal data disclosed in a public posting, please let us know and we will take reasonable steps to respond to your request in accordance with legal requirements.
 • The right to data portability. Under certain circumstances, you have the right to (i) request that we send you a copy of your personal data you provided to us, in which case we shall provide you with those data in a structured, commonly used and machine-readable format and/or (ii) transmit those data to another controller.
 • The right to be forgotten. You have right to request that we erase your data. If you wish to erase the personal data we hold about you, please let us know and we will take reasonable steps to respond to your request in accordance with legal requirements. If the personal data we collect is no longer needed for any purposes and we are not required by law to retain it, we will do what we can to erase it.
 • The right to restrict processing. Under certain circumstances, you have the right to restrict the processing of your personal data, for example, where the accuracy of the personal data is contested by you or if the personal data we collect is no longer needed for processing, but is required by you in connection with any legal claims.
 • The right to object. Under certain circumstances, you have the right to object to certain types of processing, including processing for direct marketing and profiling.
 • The right to withdraw consent. You have the right to withdraw any consent given to the processing of your data (i.e., we rely on consent as a legal basis for processing your personal data), you have the right to withdraw your consent at any time (although if you do so, it does not mean that anything we have done with your personal data with your consent up to that point is unlawful). You can withdraw your consent to the processing of your personal data at any time by contacting us with the details provided below.

You can exercise your rights by submitting a request through the “Contact us “ form on our Site. 

Upon your request, we will close your account and remove your personal data from view as soon as reasonably possible, based on your account activity and in accordance with applicable law. We may retain personal data from closed accounts to comply with law, prevent fraud, collect any fees owed, resolve disputes, assist with any investigations, enforce our User Agreement, and take other actions otherwise permitted by law.

 • Security

Your personal data is stored on our servers. We treat personal data as an asset that must be protected and make extensive use of tools (encryption, passwords, physical security, etc.) to protect your personal data against unauthorized access and disclosure. However, as you probably know, third parties may unlawfully intercept or access transmissions or private communications, and other users may abuse or misuse your personal data that they collect from the Site. Therefore, although we work very hard to protect your privacy, we do not promise, and you should not expect, that your personal data or private communications will always remain private.

 • Third Parties

Except as otherwise expressly included in this Privacy Policy, this document addresses only the use and disclosure of personal data we collect from you. If you disclose your personal data to others different rules may apply to their use or disclosure of the personal data you disclose to them. Luxury Society Asia does not control the privacy policies of third parties, and you are subject to the privacy policies of those third parties where applicable. We encourage you to ask questions before you disclose your personal data to others.

 • General

We may amend this Privacy Policy at any time by posting the amended terms on the Site. All amended terms automatically take effect on the day they are posted on the Site. If your questions are not answered online, you may contact us online.