Username or password is incorrect
Log In

Close

การศึกษาคือการลงทุนการพัฒนาเพื่อยกระดับทักษะของเราให้ดีกว่าเดิมการสร้างทักษะใหม่ที่แตกต่างไปจากงานเดิมที่ทำอยู่หรือทักษะใหม่และระดับมาสเตอร์คลาส

ผศ.ดร.สุดากาญจน์ปัทมดิลกจับมือวนิดาทาร์ดิเวลร่วมเป็นส่วนหนึ่งในทีมสนับสนุนการศึกษาไทยสู่ระดับสากล โดยมีจุดประสงค์ต้องการแบ่งปันประสบการณ์เเละทักษะในอนาคตสำหรับนักธุรกิจยุคใหม่ โดยใช้เทคโนโลยีทางการตลาดเพื่อเป็นส่วนหนึ่งของในการเรียนรู้

ผศ.ดร.สุดากาญจน์ปัทมดิลกสำเร็จการศึกษาจาก University of Newcastle upon Tyne จากสหราชอาณาจักรกว่า 20 ปีในสภาพแวดล้อมการศึกษาไทยและนานาชาติเธอทำงานเพื่อสนับสนุนองค์กรและโครงการต่างๆเช่นความเป็นสากลและชาตินิยมเข้ากันได้อย่างไรในระดับอุดมศึกษา

ผลงานของเธอที่กี่ยวข้องกับหลักสูตรการสอนเอกสาร/วารสารวิชาการโฆษณาสื่อสิ่งพิมพ์เว็บไซต์และนิทรรศการต่างๆรวมถึงวิทยากรรับเชิญในโครงการต่างๆอาทิเช่น การพัฒนาบุคลิกภาพและทักษะการสื่อสารในการปรับตัวให้เข้ากับวัฒนธรรมขององค์กร การประชุมวิชาการด้านการศึกษาการก่อตั้งเด็กปฐมวัยการศึกษา (ECE) เพื่อการศึกษาที่ยั่งยืนนวัตกรรมการประชุมนานาชาติและการประยุกต์และอื่นๆอีกมากมาย

“การศึกษาคือการลงทุน”คำนี้ถูกใช้กันอย่างแพร่หลายมานานหลายศตวรรษทั่วโลกและไม่มีใครปฏิเสธได้ว่าเวลาความรู้เงินนโยบายเทคโนโลยีหรือแม้แต่ความฟุ่มเฟือยถูกใช้ไปอย่างมหาศาลเพื่อทำให้การศึกษา "คุ้มค่า" และ "มีประสิทธิภาพ" ในแง่ของการเพิ่มศักยภาพให้เป็นคน "ช่ำช่อง" "เก่ง" และ "เป็นมืออาชีพ"

เริ่มกันที่คำถามเเรก 'เราต้องลงทุนเท่าไหร่เพื่อให้ได้มาซึ่งความสามารถที่ยอดเยี่ยมและนำไปใช้ในอนาคต คุณมีความคิดเห็นว่าอย่างไร'สำหรับผู้ที่เป็นนักลงทุน HNW หรือ UHNW ในโลกที่มีการแข่งขันวุ่นวายและมีสิ่งรบกวนคุณคงทราบดีว่าไม่มีเวลาที่จะไตร่ตรองคำถามนานเกินไปการลงทุน' ต้องทำทันที

ไม่ว่าทักษะแห่งศตวรรษที่ 21 คืออะไร: 4C (การคิดเพื่ออย่างมีหลักการความคิดสร้างสรรค์การร่วมมือกันการสื่อสาร) MIT (การรู้เท่าทันข้อมูลการรู้เท่าทันสื่อการรู้เท่าทันเทคโนโลยี) และFLIPS (ความยืดหยุ่นความเป็นผู้นำการริเริ่มความสามารถในการทำงานทักษะทางสังคม) เรากล้าพูดว่าเรามีครบหมด

เปิดตัวเพื่อนำเสนอการพัฒนาเพื่อยกระดับทักษะของเราให้ดีกว่าเดิมการสร้างทักษะใหม่ที่แตกต่างไปจากงานเดิมที่ทำอยู่หรือทักษะใหม่ผ่านหลักสูตรการฝึกอบรมระดับพรีเมียมสำหรับผู้ที่ต้องการได้รับการฝึกฝน สำหรับคนที่ไม่ค่อยมีเวลาหลักสูตรระยะสั้นนี้ออกเเบบมาในเนื้อหาที่สั้นกระชับเเละคุ้มค่าโดยมีผู้เชี่ยวชาญตัวจริงมาสอนเเละสามารถสอบถามได้อย่างใกล้ชิด

การเติบโตในครอบครัวที่ร่ำรวยไม่ได้รับประกันว่าบุคคลนั้นจะเติบโตมาพร้อมกับทักษะทางสังคม รสนิยมที่ดีในการออกแบบอาหารรสเลิศสุนทรียภาพความงามมีสไตล์ภาษาที่หรูหราเช่นสังคม, แง่บวก, ความทุกข์ยาก, ความคิดสร้างสรรค์เเละความฉลาดทางอารมณ์ความฉลาดอาจใช้เวลาชั่วชีวิตของแต่ละคนจึงจะสำเร็จโชคไม่เข้าใครออกใครนี่ยังไม่รวมวิธีการฝึกคนให้เป็นอัจฉริยะทางความคิด,นักวิชาชีพแห่งยุคมิลเลนเนียลCEOและเจ้าของธุรกิจหรือผู้เชี่ยวชาญด้านไลฟ์สไตล์ในแง่นี้เป้าหมายของเราคือการจัดหาหลักสูตรที่ "ไม่เหมือนใคร" "ทำกำไร" ให้เหนือกว่า "จุดคุ้มทุน" สำหรับคนทุกรุ่น

Luxury ผสมผสานเข้ากับการศึกษาได้อย่างไร

‘ตราบที่มนุษย์สามารถลิ้มรสเพื่อสร้างชีวิตอันศักดิ์สิทธิ์ตราบนั้นก็ดำรงอยู่ได้ยาวนานและสิ่งนี้ให้ความหรูหราแก่มวลมนุษยชาติ’

เพื่อความอยู่รอดในฐานะคนที่ "มีสติ" และ "หรูหรา" ในยุคของการทำลายจากการแพร่ระบาดของโควิด-19 ความฟุ่มเฟือยอาจไม่เพียงพออีกต่อไปคน HNW หรือ UHNW และลูกหลานของพวกเขาจำเป็นต้องมีความรู้ 'ระดับโลก' และความฉลาดที่เป็น 'เอกลักษณ์' เพื่อรักษาสถานะของพวกเขาให้อยู่ในตำแหน่งสูงสุดในการจัดการทรัพย์สินอันมีค่า ด้วยเหตุนี้เพื่อให้บรรลุดป้าหมายสูงสุดจึงจำเป็นต้องมีโค้ชที่ 'รอบรู้' และ 'มากประสบการณ์' ถ้าไม่รู้จะเริ่มที่ไหนดีมาเริ่มกันที่ Luxury Acadamy,และคุณจะไม่พบคำว่า 'ผิดหวัง' ในพจนานุกรมของคุณ

เพื่อที่จะ 'มีระดับ' คุณต้อง 'ฉลาด'

คุณเคยคิดบ้างไหมว่าทำไมคำทักทายในพิธีมักเริ่มด้วยคำว่า 'สุภาพสตรีและสุภาพบุรุษ' ไม่ใช่ 'สุภาพบุรุษและสุภาพสตรี'? หรือคุณเคยสำรวจความแตกต่างของคำว่า 'สุภาพสตรี' กับ 'ผู้หญิง' หรือไม่? ในโลกของภาษามีคำตอบสำหรับคำถามเหล่านั้นในแง่ของวาทกรรมในโลกระดับทางสังคมคำตอบอยู่ที่ว่า 'ฉลาด' แค่ไหนถึงจะถูกเรียกว่า 'ผู้หญิง'

'สวย' และ 'มั่งคั่ง' ไม่เพียงพออีกต่อไป?

คำตอบคือ 'ไม่' กฎเกณฑ์นี้มีมาตั้งแต่สมัยโบราณในเมืองต้องห้ามของจีนผู้หญิงถูกจับกุมอย่างระมัดระวังก่อนที่จะให้บริการในศาลราชวงศ์จิน (ค.ศ. 265-420) เรียกผู้หญิงเหล่านั้นว่าซิวนูหรือหญิงที่สง่างามในการเข้าสู่พระราชวังในรัชสมัยราชวงศ์ชิงเด็กผู้หญิงจำเป็นต้องผ่าน 'การฝึก' ซึ่งเกี่ยวข้องกับรูปแบบของมารยาทที่สังคมยอมรับบทเรียนการพูดท่าทางและการเดินรวมถึงการศึกษาศิลปะเช่นการวาดภาพการอ่านการเขียนหมากรุกและการเต้นรำชื่อบุคคลที่มีชื่อเสียงตั้งแต่คลีโอพัตราที่ 7 – ราชินีแห่งอียิปต์โบราณ, วิกตอเรีย – ราชินีแห่งอังกฤษ, Cixi – จักรพรรดินีแห่งราชวงศ์ชิง, เจ้าหญิงแห่งเวลส์, แก่สุภาพสตรีหมายเลขหนึ่งแห่งอเมริกา, ไม่มีใครปฏิเสธได้ว่าร่างผู้หญิงเหล่านี้ถูกมองว่าฉลาดและเฉลียวฉลาด หรือมีสติปัญญาแต่ละคนได้รับการศึกษาจากกูรูผู้ยิ่งใหญ่หรือในสถาบันชั้นนำของโลก

ความฉลาดไม่ได้จำกัดเฉพาะผู้หญิงในราชวงศ์เท่านั้นแต่ยังรวมถึงหญิงสาวจากครอบครัวที่มีฐานะดีอีกด้วยเมื่อเห็นอนาคตข้างหน้าที่การศึกษาที่ดีนำไปสู่ความสำเร็จพ่อแม่ที่ร่ำรวยใช้เงินหลายล้านในโรงเรียนประจำของลูกบทเรียนส่วนตัวหรือค่ายฤดูร้อนในต่างประเทศด้วยกิจกรรมเสริมคุณค่าที่มีราคาแพงเช่นดนตรีขี่ม้าและเรียนเต้นรำทุกวันนี้การเพิ่มหลักสูตรที่ซับซ้อนเป็นพิเศษนั้นไม่สามารถละเลยความฉลาดทางดิจิทัลได้เนื่องจากเด็กผู้หญิงถูกคาดหวังให้เป็นนายจ้างซีอีโอผู้นำหรือที่ปรึกษาที่ยอดเยี่ยมในการเคลื่อนไหวของผู้หญิงผ่านเทคโนโลยีและนวัตกรรมล้ำสมัย

ที่มา:

Duhalde, M. (2018, 12 กรกฎาคม). ชีวิตในพระราชวังต้องห้าม: ผู้หญิงได้รับเลือกให้ใช้บริการอย่างไรในเซาท์ไชน่ามอร์นิ่งโพสต์ดึงข้อมูลจาก https://multimedia.scmp.com/culture/article/2154046/forbidden-city/life/chapter_01.html

กิลล์, NS (๒๐๒๑, ๑๙ กุมภาพันธ์). ราชินีที่มีชื่อเสียงและทรงพลังที่สุดในประวัติศาสตร์โบราณดึงข้อมูลจาก https://www.thoughtco.com/all-about-ancient-queens-121481

โกลด์แมนแซคส์. (๒๐๒๑, ๑๙ เมษายน). วีโนมิกส์ 5.0. ดึงข้อมูลจาก https://www.goldmansachs.com/insights/pages/womenomics-5.0/

Moyer, L. (2007, 24 ตุลาคม). คนรวยเลี้ยงลูกอย่างไร. ในฟอร์บส์. ดึงข้อมูลจาก https://www.forbes.com/2007/10/24/millionaires-education-children-biz-cx_lm_1024richkids.html?sh=57a9726777af

In order to provide you with the best possible experience, this website uses cookies. For more information, please refer to our Privacy Policy

Privacy

This privacy policy (the “Privacy Policy”) tells you about how Luxury Society Asia and/or its subsidiaries (as applicable) (“Luxury Society Asia”,“we” or “us”) use and protect your personal data. This policy applies where we are acting as a data controller with respect to your personal data. Unless otherwise defined herein, capitalized terms shall have the meaning ascribed to them in the User Agreement.

 • Scope

This Privacy Policy describes how we collect, use and/or otherwise process your personal data for our services on the website of Luxury Society Asia (the “Site” ). Subject to the requirements of applicable law, we strive to provide a consistent set of privacy practices throughout the global Luxury Society Asia community. We ascertain that our processing of your personal data is and remains lawful and base such processing on your consent to the processing of your personal data for the specific purposes as described herein. When necessary, your consent must be given by a clear affirmative act at registration. This Privacy Policy is effective upon such act.

 • Collection

You can browse our Site without telling us who you are or revealing any personal data about yourself. Once you give us your personal data, you are not anonymous to us.

 • e-mail address, physical address and (depending on the service used);
 • transactional information based on your activities on the Site (such as sharing content you generate or that relates to your account);
 • chats, dispute resolution, correspondence through our Site, and correspondence sent to us;
 • other information from your interaction with our Site, services, content and advertising, including computer and connection information, statistics on page views, traffic to and from the Site, ad data, cookies, IP address and standard web log information;
 • information from other companies, such as demographic and traffic data;

You are not required to provide us the personal data that we request and can, in certain circumstances, stop us from collecting it by submitting a request through the “Contact us” form on our Site. However, if you choose not to provide us the requested personal data, we may not be able to provide you with our services or with a high quality of service, or respond to your communication.

 • Marketing

We don't sell or rent your personal data to third parties for their marketing purposes without your explicit consent. We may process your personal data to improve and personalize our services, content and advertising. We use those data because Luxury Society Asia has a legitimate interest to promote its products and services. If you don't wish to receive marketing communications from us, simply indicate your preference once you become a member of Luxury Society Asia (or similar account status page) or by following the directions provided in an email or from a link on an advertisement. Even if you unsubscribe from some email subscriptions, we may still need to email you with important transactional or other non-advertising information. If you choose to personalise your experience with Luxury Society Asia through a third-party login like Google or Facebook. We will automatically activate your account and subscribe you to our certain transactional email procedures. Should you wish to not receive these communications, you can unsubscribe through any email at any time. If you would like to manage what data is received by Luxury Society Asia through this account login type, please refer to your account directly with that service.

 • Purpose

Our primary purpose in collecting and processing personal data is to provide you with a safe, smooth, efficient, and customized experience. Therefore, your personal data are collected and processed by us for the following purposes:

 • to provide the services and customer support you request;
 • to prevent potentially prohibited or illegal activities, and enforce our User Agreement;
 • to customize, measure and improve our services, content and advertising;
 • marketing, service updates, and promotional offers based on your communication preferences;
 • to compare information for accuracy, and verify it with third parties.

Where appropriate, we will ask for your consent to process the personal data. Where you have given consent for processing activities, you have the right to withdraw your consent at any time. 

We may process your personal data where such is necessary for compliance with our legal obligations. Where we intend to process the personal data for a purpose other than that for which they were collected, we will provide you prior to that further processing with information on that other purpose and other necessary or general information. However, we are not required to provide information where you already possess such information, where the recording or disclosure of the personal data is expressly laid down by law or where the provision of information to you would be impossible or involve a disproportionate effort (for example, where processing is carried out for archiving purposes in the public interest or statistical purposes). 

Your personal data will be kept for as long as you have a relationship with us or, if you do not have a relationship with us beyond this communication, for a reasonable length of time that lets us understand how people use our Site.

 • Our Sharing of Personal Data

We may share your personal data internally, with members of our corporate family, and with selected external parties such as third-party service providers. We do so to be able to carry out your requests, respond to your inquiries, for marketing and promotional purposes, to respond to legal disclosure requirements, to verify or enforce our policies, to detect and protect against illegal acts such as fraud, intellectual property infringement, piracy and money laundering or any technical or security vulnerabilities, to respond to an emergency or to protect anyone's rights, property, or safety. 

We may transmit your personal data to the following external parties:

 • Google Tag Manager  – click [ here ] for more information
 • Google Analytics – click [ here ] for more information
 • Google – AdSense  – click [ here ] for more information
 • Facebook Pixel  – click [ here ] for more information

We shall only send personal data collected within the European Economic Area (EEA) to non-EEA states in case such transfer is requested by you, in order to comply with a legal obligation or to work with third party service providers who we use to help run our business and services. In doing so, we shall comply with all relevant data protection rules and regulations.

 • Activity Associated with User IDs

All of your activity on our Site is traceable to your User ID. Luxury Society Asia reserves the right to send notices to 3rd parties regarding suspicious activity and policy violations on our Site and refer to User IDs and specific items.

 •  Using Information from Luxury Society Asia

Luxury Society Asia enables you to share personal information onto our website. We encourage you to disclose your privacy practices and respect the privacy of other users. We cannot guarantee the privacy or security of your information and therefore we encourage you to evaluate the privacy and security policies before entering into a discussion and choosing to share your information. To help protect your privacy, we allow only limited access to other users' contact, shipping and financial information to facilitate your transactions. When users are involved in a transaction, they may have access to each other's name, User ID, email address and other contact and shipping information. In all cases, you must give other users a chance to remove themselves from your database and a chance to review what information you have collected about them. 


You agree to use user information only for:

 • Luxury Society Asia transaction-related purposes that are not unsolicited commercial message;
 • Using services offered through Luxury Society Asia (e.g. Tech solutions, advertising, publication, ecommerce products sales), or
 • Other purposes that a user explicitly has agreed on chooses.
 • Cookies

We use "cookies" (small files placed on your hard drive) on certain of our pages to help analyze our web page flow; customize our services, content and advertising; measure promotional effectiveness, and promote trust and safety.

  Most internet browsers are automatically set up to accept cookies. However, you can block cookies by activating the setting on your browser that allows you to refuse the setting of all or some cookies. Please refer to the help and support area on your internet browser for instructions on how to block or delete cookies. However, if you use your browser settings to block all cookies (including essential cookies) you may not be able to access all or parts of our site. 

A few important things you should know about cookies are that:

 • We offer certain features that are available only through the use of cookies.
 • We use cookies to help identify you and maintain your signed-in status.
 • Most cookies are "session cookies," meaning that they are automatically deleted from your hard drive at the end of a session.
 • You are always free to decline our cookies, although doing so may interfere with your use of some of our Site or services.
 • You may encounter cookies from third parties on certain pages of the Site that we do not control. (For example, if you view a web page created by another user, there may be a cookie placed by that web page.)

Please note that third parties (including, for example, advertising networks and providers of external services like web traffic analysis services) may also use cookies, over which we have no control.

 • No Spam, Spyware or Spoofing

We and our users do not tolerate spam. Make sure to set your Luxury Society Asia notification preferences so we communicate to you as you prefer. You are not licensed to add other Luxury Society Asia users, to your mailing list (email or physical mail) without their express consent. To report Luxury Society Asia -related spam or spoof emails to Luxury Society Asia, please contact us. You may not use our communication tools to send spam or otherwise send content that would violate our User Agreement. We automatically scan and may manually filter messages to check for spam, viruses, phishing attacks and other malicious activity or illegal or prohibited content, but we do not permanently store messages sent through these tools.

 • Account protection

Your password is the key to your account. Use unique numbers, letters and special characters, and do not disclose your Luxury Society Asia password to anyone. If you do share your password or your personal data with others, remember that you are responsible for all actions taken in the name of your account. If you lose control of your password, you may lose substantial control over your personal data and may be subject to legally binding actions taken on your behalf. Therefore, if your password has been compromised for any reason, you should immediately notify Luxury Society Asia and change your password.

 • Your Rights About the Use of Your Personal Data

You have certain rights listed below over how the data is processed and can exercise these rights at any point.

 • The right to be informed. You have the right to be informed about the processing of your personal data in clear, easily accessible and easy to understand manner. This Privacy Policy is provided to you in connection with such right.
 • The right to access, rectify and update. You have the right to access, rectify and update your personal data at any time by signing on to Luxury Society Asia. Generally, we will not manually modify your personal data because it is very difficult to verify your identity remotely. If you wish to rectify or update personal data disclosed in a public posting, please let us know and we will take reasonable steps to respond to your request in accordance with legal requirements.
 • The right to data portability. Under certain circumstances, you have the right to (i) request that we send you a copy of your personal data you provided to us, in which case we shall provide you with those data in a structured, commonly used and machine-readable format and/or (ii) transmit those data to another controller.
 • The right to be forgotten. You have right to request that we erase your data. If you wish to erase the personal data we hold about you, please let us know and we will take reasonable steps to respond to your request in accordance with legal requirements. If the personal data we collect is no longer needed for any purposes and we are not required by law to retain it, we will do what we can to erase it.
 • The right to restrict processing. Under certain circumstances, you have the right to restrict the processing of your personal data, for example, where the accuracy of the personal data is contested by you or if the personal data we collect is no longer needed for processing, but is required by you in connection with any legal claims.
 • The right to object. Under certain circumstances, you have the right to object to certain types of processing, including processing for direct marketing and profiling.
 • The right to withdraw consent. You have the right to withdraw any consent given to the processing of your data (i.e., we rely on consent as a legal basis for processing your personal data), you have the right to withdraw your consent at any time (although if you do so, it does not mean that anything we have done with your personal data with your consent up to that point is unlawful). You can withdraw your consent to the processing of your personal data at any time by contacting us with the details provided below.

You can exercise your rights by submitting a request through the “Contact us “ form on our Site. 

Upon your request, we will close your account and remove your personal data from view as soon as reasonably possible, based on your account activity and in accordance with applicable law. We may retain personal data from closed accounts to comply with law, prevent fraud, collect any fees owed, resolve disputes, assist with any investigations, enforce our User Agreement, and take other actions otherwise permitted by law.

 • Security

Your personal data is stored on our servers. We treat personal data as an asset that must be protected and make extensive use of tools (encryption, passwords, physical security, etc.) to protect your personal data against unauthorized access and disclosure. However, as you probably know, third parties may unlawfully intercept or access transmissions or private communications, and other users may abuse or misuse your personal data that they collect from the Site. Therefore, although we work very hard to protect your privacy, we do not promise, and you should not expect, that your personal data or private communications will always remain private.

 • Third Parties

Except as otherwise expressly included in this Privacy Policy, this document addresses only the use and disclosure of personal data we collect from you. If you disclose your personal data to others different rules may apply to their use or disclosure of the personal data you disclose to them. Luxury Society Asia does not control the privacy policies of third parties, and you are subject to the privacy policies of those third parties where applicable. We encourage you to ask questions before you disclose your personal data to others.

 • General

We may amend this Privacy Policy at any time by posting the amended terms on the Site. All amended terms automatically take effect on the day they are posted on the Site. If your questions are not answered online, you may contact us online.